Over Happy Family Photography

Mijn naam is Melissa Pelupessy van Cooten,

 

Ik ben 34 jaar oud, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik ben er dol op om andere mensen blij te maken en te helpen. Of dit nou op juridisch gebied is waar ik de strijd voor u aanga als juriste, of als fotografe waar ik doe wat ik het liefste doe: contact maken met mijn medemens.

Hardwerkend, medemenselijk, empathisch en rechtvaardig. Zo wordt ik omschreven.
Ik sta altijd aan uw zijde als u mijn hulp vraagt bij een juridisch geschil. Vertrouwen en integriteit zijn belangrijke waarden bij ons.

Als fotografe ben ik altijd opgewekt, kan ik goed met kinderen omgaan en geniet ik van het maken van contact met mijn medemens. Ik breng mensen op hun gemak en haal van alles uit de kast om de shoot voor kinderen leuk te houden.
Ik maak ontzettend graag andere mensen blij en de lach op het gezicht van mijn tevreden klanten na een fotoshoot is onbetaalbaar.

Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik dit werk kan doen en dat ik zoveel mensen op verschillende vlakken in hun leven mag bijstaan en blij maken.


Melissa Pelupessy | eigenaresse Happy Family Photography
Melissa Pelupessy | eigenaresse Happy Family Photography
Happy Family Photografy
KvK         : 82882460
IBAN       : NL82INGB0674690192
BTW       : NL003744220B87

Website : www.happy-family.nu

E-mail    : happyfamily.nu@gmail.com

Tel.nr.     : 06-18752828